Aateltiin tänää kaverin kanssa, et jos ruvettas bändäreiks.

Siis ihan kokopäivätoimisiks. Mietittiin, et hitto, jos ois yhtää enemmän aikaa ja viittis oikeesti nähä vaivaa vois ruveta hengaa ympäriisä keikoilla, niitten tuntumas, jatkoilla ja keikkabusseissa. Ois joku tavote ja tulis ainaki jotain vaihtelua vähäks aikaa jatkoihin. Tosin sitä samaa viinanjuontiahan se on silti.

Tää ajatus heräs siitä ku puitiin tänää viikonloppua, kuha juoruttiin. Oli meinaan sangen tapahtumarikas viikonloppu taas vaihteeksi. Emmä tajua, miten kaikki aina tapahtuu kerralla.

Oltiin siis taas jatkoilla. Bändin kanssa. Päädyttiin iha helposti. Eihä siinä. Juotiin..Harvinaisen hauskaa oli...Ei tää kyl toimi, koska ei mua kiinnosta paljastaa ketään eikä mitään. Eli se siitä.

Image provided by YourCoolProfile.com
More at YourCoolProfile.com

Aamulla, ku pönttö halkes, me kaverin kans häivyttiin vähin äänin.

Oksensin ja nukuin koko päivän. Illalla palasin baariin, miehen kera (oikeesti harvinaista!), joka sinne pyys ja viihdyin.

Koko viikonlopun kruunasi vielä yöllinen episodi, kun jouduin todistamaan vanhan heilani (se oikeesti ainut kenen kanssa oon ollu jotain kauvemmin ku viikon) ja sen uuden tytön massiivista tappelua. Käytiin sitten vielä yhteis tuumin tytön (sen uuden, joka ei oo koko vuoden aikana ku ne on ollu yhdes puhunu mulle ku kerran kännissä) kanssa etimässä tätä vanhaa heilaa, kun oli herra paennut karkuteille. Kotiinsa nukkumaan, kuten arvelin, tyttö ei heti uskonut. Kävimme ihan mielenkiintoisia keskusteluja yön pimeinä tunteina. Tämä seuralaiseni, siis mies, niin sen mä heivasin yöllä ihan omaan kotiinsa.

Ei tää kyl kuulostaa miltään, näin kiteytettynä. Pah.

Ja nyt oonki sit kaks päivää keränny marjoja. Oon mallikansalainen.