KOULUSTA:
(taas)Hajoilin tänään, koska en oikeesti tiiä mitä ja missä mun kannattas nyt opiskella, että edistäisin opintojani jollain lailla. Ihan perseestä, ku ei oo enää semmosta henkilöö joka tietäs tasan tarkkaan mitä pitää opiskella ja milloin, löis lukujärjestyksen kouraan ja sanos et käy näillä tunneilla. Emmä hallitse et itte pitää päättää ja säätää kaikki. Miten ihmeessä porukka onnistuu siinä? Olenko lapsellinen, vastuuton. Olen. No, se nyt ei ollut uutta. Isi, haluun sen uuden koulurepun.

TUPAKASTA:
Ajattelin sit kans lopettaa ton yhen jutun, ton hiton tupakoinnin, kännitupakoinnin, piti lopettaa jo kesän alussa, ku baarit muuttu muka savuttomiks. Paskannmmmarjat, ykskää niistä baareista, joissa viihdyn, oo savuton. Kaikissa niissä on joku pirullinen tila tai paikka jossaa saa surutta sauhutella. plus parhaat bileet ja juoruthan on aina ollu tiettävästi tupakkipaikoilla. että se siitä.

tehoaa2SL_410_uu.jpg  TÄSSÄ OLI VAROITTAVA KUVA SIKIÖSTÄ.

Toi sikiö ei tehoo niin ku yhtää. Mitä väliä jollai sikiöl...

TISSEISTÄ:
Ajattelin, ku et on se jännä. Noi tissit. Emmää oo miettiny oikee pitkiin aikoihi koko kapistuksia. Ne vaan on. Nii toi tuli mieleen, ku eilen ku puhuttiin kaverin kanssa puhelimessa, mietittiin, et miten mauttomat semmoset isot tissit, jotka tursuu paijan kauluksesta, onkaan. So Last Season! Ja mä en koskaan vois kuvitella et mun nimen etuliite ois tissi, siis tyyliin tissi-M, ai kauheeta, joillakin on semmonen etuliite nimessä! Mä haluan tulla muistetuksi ihan muilla avuilla.

Ja loppuboonus:
Siis kännissä oot niin ääliö, jeap, I Know. Loistava kampanja! Voisin oikeesti vähentää. Tietty kaikki femakot iha paisees siitä videosta, "yhyy, raiskaus on aina raiskaus, oli tyttö mite kännise tai alasti tahasa..." KUULTU, NÄHTY, ei vaan liity nyt tohon.

1428030-kannissa.jpg